USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Halkın Sesi

HÜDA PAR SÖZCÜSÜ RAMANLI’DAN AYNKEF MODELİ ÖNERİSİ

“FAİZE BULAŞMADAN VE BORÇLANMADAN DA HİZMET ETMEK MÜMKÜN”

HÜDA PAR SÖZCÜSÜ RAMANLI’DAN AYNKEF MODELİ ÖNERİSİ
25-08-2022 18:13
Google News

HÜDA PAR’lı Kayapınar Belediyesi’ni ziyaret eden HÜDA PAR Sözcüsü Serkan Ramanlı, Türkiye’nin nadir borçsuz belediyelerinden biri olan Kayapınar Belediyesi’nin büyük bir takdir topladığını söyledi.
Parti çalışmaları kapsamında Gercüş İlçesi’nde partililerle bir araya gelen Ramanlı, ardından Gercüş İlçe Başkanı Mehmet Sait BAŞARAN ile birlikte Kayapınar (Aynkef) Beldesi’ne geçerek HÜDA PAR’lı Belediye Başkanı Samir Özhan’ı makamında ziyaret etti. 
Halkın malını israf etmeden sadece halkın ihtiyaçları için harcaması, beldenin maddi, manevi, ekonomik, sosyal ve sportif gelişimine büyük katkılar sunması sebebiyle Belediye Başkanı Samir ÖZHAN’a teşekkür etti.
Belde esnafını da dolaşan Ramanlı, Belediyenin hizmete açılan ve devam eden projelerini yerinde inceledi. Aynkef modeli ile kaynakları yerli yerinde kullanarak, faize bulaşmadan ve gereksiz yere borç altına girmeden de çok güzel hizmetler yapılabileceğini ifade eden Ramanlı, bu modelin hem diğer belediyelere hem de merkezi idareye güzel bir örneklik teşkil etiğini söyledi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?